Luister naar slot podcastserie over verpleegkundig directeur: 'Tussen romantiek en realiteit'

Hoe geeft het Radboudumc persoonsgerichte zorg verder vorm? Welke wensen en verlangens hebben de betrokkenen, en hoe ga je om met verandering en een onzekere toekomst? In deze laatste aflevering van de podcastserie 'De verpleegkundige als directeur, over verlangen, veranderen en vergezichten' is de blik op de toekomst gericht: de vergezichten.

Pieterbas Lalleman gaat in gesprek met verpleegkundig directeur Herman Hendriks, zorgmanager Richard Ellenbroek en operationeel leidinggevende Nienke van Oosten.

Beluister aflevering:

Podcastserie en leergeschiedenis

RN2Blend-onderzoekers Dieke Martini, Pieterbas Lalleman en Jet Spits onderzochten het werk en de betekenis van de verpleegkundig directeuren in het Radboudumc. De resultaten delen zij in de podcastserie 'De verpleegkundige als directeur, over verlangen, veranderen en vergezichten'. In de begeleidende leergeschiedenis scherpen de onderzoekers een aantal thema’s uit die podcast verder aan. 

Meer weten? Bekijk de pagina over dit deelonderzoek.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in