Save the date: kom op 14 juni naar RN2Blend-festival BRUIS!

Hou woensdag 14 juni 2023 vrij in je agenda voor BRUIS, het kennisfestival van RN2Blend voor verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders. Aanmelden kan binnenkort!

BRUIS gaat over de ontwikkelingen in jouw vak. Over zeggenschap, leiderschap, gedifferentieerd werken, de rol van (wetenschappelijk) onderzoek en ideale teams. Over de verpleegkundige van de toekomst en het vormgeven van je eigen functie. En over nog veel meer, want zorgprofessionals bepalen mede de onderwerpen. Dat leidt tot een bruisend vat vol kennis en ervaringen in een ontspannen festivalsfeer!

#Hoedan?

Het festival is een vervolg op het vorig jaar gehouden RN2Blend-congres Verpleegkundigen op stoom. Verwacht vooral veel verhalen uit de praktijk. Hoe hebben jouw collega’s een vraagstuk aangepakt? Welke manier hebben organisaties gekozen? Daarnaast worden er natuurlijk onderzoeksresultaten gepresenteerd, onder meer van het onderzoeksprogramma RN2Blend

Doelgroep

Naast verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders zijn opleiders, adviseurs, project- en programmaleiders en leidinggevenden van harte welkom. Deelnemers komen uit ziekenhuizen, verzorgingshuizen, GGZ-instellingen, oudereninstellingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, wijkverpleging, gevangeniswezen en zelfstandige klinieken.

Locatie

BRUIS vindt plaats op het festivalterrein bij de Gasfabriek in Deventer.

Meedoen?

Hou de RN2Blend-website en onze socials in de gaten. Programma en aanmeldlink volgen binnenkort.

Wil je meedoen als spreker? Dat zou geweldig zijn! Mail voor meer info naar info@rn2blend.nl.

Bekijk de flyer (pdf).

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in