Laatste 2 webinars RN2Blend TV uitgesteld

Gezien de huidige druk op de ziekenhuiszorg heeft het programmateam van RN2Blend besloten de laatste 2 uitzendingen van RN2Blend TV uit te stellen. Het gaat om het webinar dat oorspronkelijk gepland stond voor 15 december – en dat vanwege de toen oplopende aantallen COVID-19-patiënten al verschoven werd – en het slotwebinar van 12 januari. 

Grote druk 

Een belangrijk deel van de doelgroep van RN2Blend werkt op dit moment onder grote druk in de ziekenhuizen. Het programmateam en de onderzoekers vinden het niet gepast en weinig respectvol om dan toch een webinar voor deze zorgprofessionals uit te zenden. Bovendien moet voor het webinar een groep mensen zich verplaatsen en fysiek bij elkaar komen. Het projectteam en de onderzoekers kiezen ervoor om ruim binnen de coronavoorschriften te blijven. Technisch zou een webinar met ‘zoom’-inbreng van de sprekers mogelijk zijn. Dat doet echter te veel afbreuk aan de interactie tussen de sprekers en daarmee aan de kwaliteit van de webinars. 

Slotwebinar 

Op 15 december stond de aflevering ‘De organisatie van verpleegkundige inspraak in beleidsvraagstukken en besluitvorming’ door Martijn Felder, Iris Wallenburg en Syb Kuijper op het programma. In de laatste aflevering op 12 januari zou Hester Vermeulen terugkijken op de 6 voorgaande afleveringen en bespreken wat ze betekenen voor de agenda van 2021. 

Bericht 

Het programmateam houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Zodra het weer verantwoord is, wordt de reeks RN2Blend TV weer opgestart. Iedereen die zich voor deze 2 webinars had opgegeven, krijgt daarvan bericht. Ook op de RN2Blend-site en op het NVZ-Kennisnet wordt deze informatie gepubliceerd. 

Je kunt alle voorgaande afleveringen van RN2Blend TV hier terugkijken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in