Vacature projectmedewerker RN2Blend

De NVZ is op zoek naar een projectmedewerker voor het onderzoeksprogramma naar gedifferentieerde inzet van verpleegkundigen, RN2Blend, voor 28 uur per week. Als projectmedewerker maak je deel uit van de afdeling Programma’s & Projecten en werk je intensief samen met het eigen projectteam binnen de NVZ. Meer informatie over de NVZ.

De NVZ is een invloedrijke speler in de zorgsector. Onze ruim 100 leden zijn algemene ziekenhuizen en categorale instellingen, zoals audiologische centra, kankercentra, revalidatie- en dialysecentra en radiotherapeutische instituten. De NVZ heeft 3 afdelingen: 

 • Beleid & Advies
 • Programma’s & Projecten
 • Staf & Ondersteuning. 

Meer informatie over werken bij de NVZ. 

De organisatie

 De NVZ heeft in haar strategie de ambitie geformuleerd een actieve rol te spelen in landelijke ontwikkelingen rondom digitale zorg, integrale zorg, werkplezier en ontwikkelmogelijkheden voor verpleegkundigen, en het creëren van waarde voor de patiënt. Om onze leden te ondersteunen bij deze ontwikkelingen heeft de NVZ een aantal programma’s en projecten ingericht. RN2Blend is er daar één van.  

RN2Blend 

RN2Blend staat voor Registered Nurses to Blend. Het is een vierjarig wetenschappelijk onderzoeksprogramma naar de gedifferentieerde inzet van verpleegkundigen binnen ziekenhuizen en UMC’s en de betekenis daarvan voor de verpleegkundige beroepsuitoefening. Kijk voor meer informatie op rn2blend.nl.

Wat houdt de functie in? 

Als projectmedewerker maak je onderdeel uit van het projectteam, samen met communicatiedeskundigen, adviseurs en de projectleider. In deze functie draag je zorg voor de organisatie van het project, op basis van een project- en communicatieplan. Vanzelfsprekend werk je hierin nauw samen met de projectleider en de collega’s in het projectteam, maar ook met de onderzoekers binnen het consortium. Het is een veelzijdige functie, waarin organisatietalent een belangrijke vereiste is en je creativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid goed kunt gebruiken. Wanneer de werkzaamheden het toelaten, kan het zijn dat je voor vergelijkbare werkzaamheden wordt ingezet bij een ander project of programma van de NVZ.

Wat ga je doen? 

De werkzaamheden zijn heel divers, en kunnen zich in de loop van de tijd ontwikkelen.  Tot de basis behoren in ieder geval: 

 • Plannen en organiseren van bijeenkomsten voor het projectteam en het onderzoeksteam; 
 • Voorbereiden van de agenda en verzamelen relevante documenten voor deze bijeenkomsten; 
 • Zorgdragen voor verslaglegging van de bijeenkomsten; 
 • Bijhouden van de actiepunten, monitoren voortgang; 
 • Bewaken van de planning van het programma en signaleren van mogelijke problemen; 
 • Aanspreekpunt voor het programma voor zowel interne als externe betrokkenen; 
 • Inrichten en onderhouden van het digitale archief van het onderzoeksprogramma; 
 • Bijdragen aan communicatie-uitingen vanuit het onderzoek via o.a. de website, nieuwsbrief, podcasts, webinars en bijeenkomsten in het land; 
 • Ondersteunen van bijeenkomsten met instellingen en/of stakeholders. 

Wij vragen 

 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Relevante ervaring met projectmatig werken; 
 • In staat om kennis effectief te benutten voor de organisatie/het programma; 
 • Beschikt over het vermogen om duidelijke en haalbare afspraken te maken met projectleider, projectleden en andere betrokkenen; 
 • Goed in plannen en organiseren; 
 • Goede communicatieve en redactionele vaardigheden; 
 • Resultaatgericht. 

Wij bieden

Een zelfstandige functie in een uitdagende werkomgeving en een prettig team. Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van het programma (tot eind 2022). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, met een maximum startsalaris van € 3.800,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Vakantietoeslag is 8,33% en eindejaarsuitkering is 8,33%. Je wordt aangesteld conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de NVZ. De NVZ wil een afspiegeling zijn van de Nederlandse samenleving. 

Informatie & Procedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en herken jij je in bovenstaande? Mail voor 15 augustus a.s. je motivatie en cv naar NVZ, afdeling Personeel & Organisatie, Joke Goris, peno@nvz-ziekenhuizen.nl). Vermeld als onderwerp “vacature projectmedewerker RN2Blend”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 23 augustus. Voor meer functie-inhoudelijke informatie kun je terecht bij Charlotte Bel, projectleider RN2Blend (06 – 8387 9648) of Lonneke van der Geest, manager Programma’s en Projecten (06– 8274 8759). 

Bekijk de hele vacature (pdf).

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in