Update Kennisfestival BRUIS: nieuwe sprekers!

Voor 14 juni hebben wij zon besteld! En kunnen we een aantal nieuwe, spannende sprekers bekendmaken. Met dit bruisende programma ga je ontspannen genieten van de festivalsfeer, inspiratie opdoen en
in gesprek om ervaringen te delen.
 
Samen met Harriet den Nieuwenboer kun je dromen en vooruitkijken naar hoe het verpleegkundig vak er in 2043 uitziet. Ze is verpleegkundig kwartiermaker in het Haaglanden Medisch Centrum en lid van de VAR.
 
Zorg op basis van gezondheid in plaats van ziekte. In 2018 werd binnen Amethist Verslavingszorg al besloten om deze switch te maken. Daardoor transformeerde de organisatie naar een nurseled (door verpleegkundigen geleide) instelling. Teie Salomons vertelt hoe dit proces verliep en wat de resultaten waren.
 
Jennifer Overeem en Katinka Limburg-Middelkoop werken in het Virtueel Zorgcentrum van ziekenhuis Rijnstate. Zij gaan graag met je in gesprek wat dit voor hen betekent als verpleegkundige en hoe jij naar de digitale zorgtransformatie kijkt.
 
Het terrein van Kennisfestival BRUIS is open vanaf 12:00 uur. De sessies beginnen om 13:00 uur en vervolgens op elk heel uur. Ze duren ongeveer 40 minuten, waarna je 20 minuten pauze- en wisseltijd hebt. Al kun je er voor kiezen een sessie over te slaan en het terrein te verkennen.
 
Bekijk de sprekers die eerder bekend werden gemaakt op de website.