Terugkijken RN2Blend TV: waarde en kosten verpleegkundige zorg

Lucas Goossens en Nienke Miedema doen onderzoek naar de rollen van verpleegkundigen en wat veranderingen hierin kunnen opleveren. Ze vertelden erover tijdens de derde aflevering van RN2Blend TV, een serie webinars van onderzoeksprogramma RN2Blend. Je kunt de uitzending nu terugkijken.

De wetenschappelijke discipline waar Goossens en Miedema zich mee bezighouden heet Health Technology Assessment (HTA). In het HTA-onderzoek zoeken de onderzoekers naar antwoorden op de vraag: als een ziekenhuis op een andere manier gaat werken, wat voor gevolgen heeft dat dan? Specifieker: wat is het effect van veranderde inzet van verpleegkundigen op de gezondheid van patiënten? En in hoeverre maken deze veranderingen behandelingen goedkoper of duurder?  

Bekijk het webinar:

Meedoen aan RN2Blend TV? 

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan nog op de dinsdagen 1, 8 en 15 december en 12 januari, telkens van 16.00 – 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan per webinar of voor de hele reeks via deze link. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wilt terugkijken. Bij vragen kun je contact opnemen via info@rn2blend.nl

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond RN2Blend? Meld je aan voor de nieuwsbrief