Terugkijken RN2Blend TV: verpleegkundige zorg in 2030

Hoe ziet de zorg er over 10 jaar uit en wat betekent dit voor het werk van de verpleegkundige? En hoe kan professionele zeggenschap van verpleegkundigen bijdragen aan het toekomstbestendig maken van de zorg? Hierover ging op 10 november de eerste aflevering van RN2Blend TV, een serie webinars van onderzoeksprogramma RN2Blend. Je kunt de uitzending nu terugkijken.

Tijdens het webinar ging Bianca Buurman, Chief Nursing Officer en hoogleraar Acute ouderenzorg (Amsterdam UMC), in gesprek met Hester Vermeulen, hoogleraar Verplegingswetenschap (Radboudumc) en voorzitter van de onderzoeksgroep van RN2Blend. Zij spraken onder meer over de groeiende zorgvraag en de arbeidsmarktvraagstukken die daarmee samenhangen. Buurman benoemde het belang van het versterken van professionele zeggenschap en om vanuit het netwerk te werken aan oplossingen. Gedurende de uitzending konden kijkers vragen stellen en reageren op stellingen.

Bekijk het webinar:

Meedoen aan RN2Blend TV? 

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan nog op de dinsdagen 17 en 24 november, 1, 8 en 15 december en 12 januari, telkens van 16.00 – 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan per webinar of voor de hele reeks via deze link. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wilt terugkijken. Bij vragen kun je contact opnemen via info@rn2blend.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond RN2Blend? Meld je aan voor de nieuwsbrief