Terugkijken RN2Blend TV: recept voor een gezonde werkomgeving

Wat is het recept voor een gezonde werkomgeving voor verpleegkundigen? Over die vraag bogen onderzoekers Catharina van Oostveen en Julia van Kraaij zich tijdens de vijfde aflevering van RN2Blend TV, een serie webinars van onderzoeksprogramma RN2Blend. Je kunt de uitzending nu terugkijken.
 
Van Oostveen en Van Kraaij onderzoeken hoe de werkomgeving eruit moet zien om goede verpleegkundige zorg met plezier te kunnen leveren. En wat de impact van de werkomgeving is op gedifferentieerd werken. Tijdens het webinar bespraken ze dit thema aan de hand van de metafoor van een gezonde maaltijd. De ingrediënten voor een effectieve werkomgeving (b)lijken aanwezig, de vraag is nu wat het recept is.  

Bekijk het webinar:

Meedoen aan RN2Blend TV? 

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan nog op de dinsdagen 15 december* en 12 januari, telkens van 16.00 – 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan via deze link. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wilt terugkijken. Bij vragen kun je contact opnemen via info@rn2blend.nl

*Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan het webinar van 15 december niet doorgaan. Dit webinar wordt verplaatst naar een nieuwe datum begin 2021.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond RN2Blend? Meld je aan voor de nieuwsbrief