Save the date: 10 november verpleegkundig congres Over de bogen

Positionering van het verpleegkundige vak, innovatie in verpleegkundige zorgprocessen en netwerkzorg. Dat zijn de 3 speerpunten van verpleegkundig najaarscongres Over de bogen. Donderdagmiddag 10 november vindt de eerste editie plaats van het congres, dat wordt georganiseerd door Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) en Radboudumc.

Tijdens het congres neemt keynote speaker Marjolein Heemels, directeur Verpleegkunde MUMC+, je mee in hoe verpleegkundigen steeds meer zelf de vakinhoud bepalen. Werkplekleren is alom aanwezig. Ook gaan we in op de vraag: waar gaan we als verpleegkundigen naar toe? 

Prijzen 

Net zoals de rivieren de Rijn, de Maas en de Waal stroomt kennis door naar het onderwijs en de dagelijkse praktijk. In een breed netwerk, via diverse stromen en kanalen, doen we inspiratie en ideeën op. Tijdens congres Over de bogen worden de volgende prijzen uitgereikt: 

  • De Rijn professionaliseringsprijs 
  • De Waal implementatieprijs 
  • De Maas innovatieprijs 

Meer informatie 

Noteer donderdagmiddag 10 november 2022 vast in je agenda. En kijk op Radboudumc.nl/congresoverdebogen. Het congres vindt plaats bij de HAN, Hogeschool Arnhem-Nijmegen, locatie Nijmegen. De uitnodiging met het volledige programma en informatie voor inzenders die mee willen dingen naar de prijzen volgt begin september.