RN2Blend TV hervat: bekijk in maart de laatste 2 afleveringen

RN2Blend TV krijgt binnenkort een vervolg. Tijdens de uitzending op 16 maart gaan RN2Blend-onderzoekers Martijn Felder, Iris Wallenburg en Syb Kuijper in op verpleegkundige inspraak. Hester Vermeulen, hoogleraar Verplegingswetenschap (Radboudumc) en voorzitter van de onderzoeksgroep, sluit de reeks op 23 maart af. Ze geeft een wrap-up van de voorgaande webinars en bespreekt de agenda voor de komende jaren.

RN2Blend TV is een serie interactieve webinars van onderzoeksprogramma RN2Blend, over de ontwikkelingen binnen het verpleegkundige beroep en het onderzoek daarnaar. De eerste 5 uitzendingen waren eind 2020 te zien. Vanwege de ontwikkelingen rond corona en de aangescherpte maatregelen zijn de laatste 2 uitzendingen uitgesteld. Inmiddels is het verantwoord om de reeks af te maken, leert navraag in de ziekenhuizen en bij de studio.

Verpleegkundige inspraak

Martijn Felder, Iris Wallenburg en Syb Kuijper gaan tijdens hun webinar in gesprek over de uitdagingen rond verpleegkundige inspraak in beleidsvraagstukken en besluitvorming. Welke rol kunnen en moeten verpleegkundigen hierin hebben? En wat vraagt dit van bestuurders, de beroepsgroep zelf en de achterliggende opleidingen? 
Meld je aan voor dit webinar! 

Agenda voor 2021 en verder

Hester Vermeulen kijkt in de slotuitzending terug op de 6 voorgaande webinars, haalt er de rode draad uit en trekt die door naar de toekomst. Dat doet zij met een aantal gasten uit het veld. Wat is door de onderzoekers al 'opgehaald' en op welke manier stuurt dat de onderzoeksgroep in de komende jaren? En hoe kunnen de onderzoekers samen met de hele verpleegkundige community ervoor zorgen dat we nog relevantere vragen stellen, nog meer betekenisvolle data blootleggen?  
Meld je aan voor dit webinar! 

Meedoen aan RN2Blend TV?

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan op de dinsdagen 16 en 23 maart, telkens van 16.00 – 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan per webinar of voor beide webinars. Je kunt je ook aanmelden als je het webinar op een later moment wilt terugkijken. Bij vragen kun je contact opnemen met de projectgroep van RN2Blend

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in