RN2Blend TV: 7 webinars in november, december en januari

Vanaf 10 november wekelijks op jouw laptop, tablet of smartphone: RN2Blend TV, een serie webinars over de ontwikkeling van het verpleegkundige beroep en het onderzoek daarnaar. Elke dinsdag van 16.00 – 17.00 uur.

RN2Blend had natuurlijk het liefst haar plannen en eerste resultaten gedeeld tijdens een symposium. Waar verpleegkundigen, leidinggevenden, bestuurders en onderzoekers elkaar in levenden lijve konden ontmoeten en hun ervaringen delen. Maar dat zit er in deze coronatijd niet in. Daarom heeft de projectgroep het beoogde programma van het symposium 'opgeknipt' en elk onderdeel een eigen interactief webinar gegeven.

Aftrap

Hoogleraar Acute Ouderenzorg aan het Amsterdam UMC en Chief Nursing Officer van VWS Bianca Buurman doet de aftrap. Zij gaat in op de vragen: waar staat verpleegkunde in Nederland, wat zijn de valkuilen en uitdagingen? Wat zouden in dit verband de opbrengsten van RN2Blend moeten zijn? De vijf afleveringen daarna zijn voor de onderzoekers. Elk van de vijf onderzoekslijnen krijgt zijn eigen webinar. De zevende en laatste webinar is voor Hester Vermeulen, hoogleraar Verplegingswetenschap Radboudumc en leider van de onderzoeksgroep. Zij geeft een wrap-up van de voorgaande webinars en bespreekt welke consequenties die moeten hebben voor de komende jaren.

Meedoen?

Live een webinar volgen, met de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten? Dat kan op de dinsdagen 10, 17 en 24 november, 1, 8 en 15 december en 12 januari, telkens van 16.00 – 17.00 uur. Aanmelden kan per webinar of voor de hele reeks. De aanmelding start binnenkort. Hou je mailbox, NVZ Kennisnet, RN2Blend.nl of deze nieuwsbrief in de gaten voor nadere info over aanmelding en het programma!