Programmamanager Charlotte Bel stelt zich voor

Charlotte Bel is in mei gestart als de nieuwe programmamanager RN2Blend en KiPZ. In een video stelt ze zich voor en vertelt ze waar zij de komende tijd mee aan de slag gaat.

In haar nieuwe functie is Bel betrokken bij het onderzoeksprogramma RN2Blend en het KiPZ-project. Bij RN2Blend start zij met het in kaart brengen van de doelen voor de komende periode. "Wat willen we bereiken met het onderzoek? De opgedane kennis willen we straks ook kunnen toepassen in andere ziekenhuizen." Binnen het KiPZ-project gaat Bel zich onder meer bezighouden met het delen van informatie en kennis over strategisch opleiden. Ook gaat ze zich inzetten voor een verlenging van de subsidieregeling na 2022.

Eerdere functies

Bel werkte eerder bij de gemeente Zeist, de Nederlandse Spoorwegen, het AMC en het VUmc. Ze was onder meer business controller, consulent, afdelingsmanager en programmamanager. In die functies werkte zij aan uiteenlopende vraagstukken, zoals optimalisatie van vervoerstromen, verduurzaming, opleidingsplannen en functiedifferentiatie. 

Bekijk de video:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in