Meld je nu aan! Presentatie en meet & greets met Marieke Schuurmans en Hester Vermeulen

Verpleegkundigen, neem het voortouw in de transformatie van de zorg en je vak. Die oproep deed Marieke Schuurmans, hoogleraar Verplegingswetenschap en Chief Healthcare Organization bij de NZa, in een presentatie die zij samen met RN2Blend-voorzitter Hester Vermeulen gaf. Kijk op 26 januari of 31 januari samen met de hoogleraren de presentatie terug. En ga daarna in gesprek tijdens 1 van de meet & greets met Schuurmans en Vermeulen.

Wie is de verpleegkundige?

Marieke Schuurmans en Hester VermeulenIn de presentatie gaat Schuurmans onder meer in op de vraag: wie is de verpleegkundige? "Je hoort vaak: écht verpleegkundig werk is de zorg in interactie met de patiënt. Maar daarmee verarmen we ons vak. We doen veel meer dan dat." Daarnaast roept ze op om met elkaar in gesprek te gaan. Waaruit bestaat ons werk en met wie doen we dat? En: waar willen we naartoe?” 

Meld je aan!

Ben jij verpleegkundige en wil je in gesprek met Schuurmans en Vermeulen over thema’s die het vak aangaan? Meld je dan nu aan voor digitale meet & greets met de hoogleraren. Per meet & greet is er plek voor 25 personen, vol = vol.

Meer informatie

Heb je een vraag? Mail naar info@rn2blend.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in