Meld je aan voor RN2Blend kennisfestival BRUIS!

Op 14 juni organiseert RN2Blend het kennisfestival BRUIS.

BRUIS gaat over de ontwikkelingen in jouw vak. Over zeggenschap, leiderschap, gedifferentieerd werken, de rol van wetenschappelijk onderzoek en ideale teams. Over de verpleegkundige van de toekomst en het vormgeven van je eigen functie. En over nog veel meer… want zorgprofessionals bepalen mede de onderwerpen. Dat leidt tot een bruisend vat vol kennis en ervaringen in een ontspannen festivalsfeer!

Bestel snel jouw ticket voor het bruisende kennisfestival! 

#hoedan?

Verwacht vooral veel verhalen uit de praktijk. Hoe hebben jouw collega’s een vraagstuk aangepakt? Welke manier hebben organisaties gekozen? Daarnaast worden er natuurlijk onderzoeksresultaten gepresenteerd, onder meer van het onderzoeksprogramma RN2Blend. Het festival is een vervolg op het vorig jaar gehouden RN2Blend-congres Verpleegkundigen op Stoom.

Programma

Meer dan 50 sessies op 8 podia, muziek, acts, exposities en foodtrucks.
Wekelijks worden nieuwe sprekers en sessies toegevoegd aan het programma!
Volg onze socials om op de hoogte te blijven.

Doelgroep

Naast verpleegkundigen, verzorgenden en begeleiders zijn studenten, opleiders, adviseurs, project- en programmaleiders en leidinggevenden van harte welkom. De uitnodiging gaat naar medewerkers uit ziekenhuizen, verzorgingshuizen, GGZ-instellingen, oudereninstellingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, wijkverpleging, gevangeniswezen en zelfstandige klinieken.

Tickets

Koop hier je toegangsticket! 

  • Individueel ticket: € 100,- per persoon, Early bird € 75,- per person.
  • Groepsticket vanaf 5 personen: € 85,- per persoon, Early bird € 65 per persoon.

De Early bird special is beschikbaar tot en met 17 april 2023.

Vragen

Heb jij vragen over het festival, wil je deelnemen als spreker of wil je meer informatie over RN2Blend? Mail info@rn2blend.nl