Meer weten over deelonderzoeken RN2Blend?

RN2Blend bestaat uit 5 onderzoekslijnen, met elk een eigen focus. Benieuwd waar de onderzoekers zich op richten binnen hun onderzoek? Elk deelonderzoek heeft een eigen pagina met informatie over het onderzoek, de onderzoekers en alle publicaties op een rij.

RN2Blend TV

Alle deelonderzoeken kwamen ook voorbij tijdens RN2Blend TV, een serie webinars van het onderzoeksprogramma. In deze reeks vertelden de RN2Blend-onderzoekers over de behaalde resultaten en hun plannen voor de toekomst. De afleveringen zijn terug te kijken op de pagina’s van de verschillende deelonderzoeken en onder publicaties.

Historisch onderzoek

De RN2Blend-onderzoekers hebben elk hun eigen onderzoekslijn, maar voeren ook een deel van het onderzoek samen uit. Dit onderzoek richt zich op de historische ontwikkelingen op het gebied van gedifferentieerd werken. Onderzoeker Hugo Schalkwijk ontwikkelde een online, doorzoekbare tijdbalk waarop de meest cruciale momenten van de geschiedenis rondom functiedifferentiatie staan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in