Kom naar RN2Blend op het European Nursing Congress

Van 4 tot en met 7 oktober vindt het European Nursing Congress (ENC) plaats. Het thema is dit jaar 'Future Proof Nursing -  Nurses as Key Drivers of Change'. RN2Blend is van de partij met onder meer een webinar en een rondetafelgesprek. Ook deelnemen? We geven een aantal gratis kaarten weg!

Het European Nursing Congress richt zich op verandering, onderwijs en onderzoek naar toekomstbestendige verpleegkunde. Via een virtueel platform kun je deelnemen aan een uitgebreid online programma. Daarnaast zijn er 4 lokale 'hubs' waar je presentaties en workshops kunt bijwonen. De hubs zijn in Nijmegen, Leeuwarden, Leiden en Zuid-Limburg.

RN2Blend op ENC

Benieuwd naar ontwikkelingen in het RN2Blend-onderzoek? RN2Blend-onderzoekers faciliteren een aantal bijeenkomsten tijdens het congres. Deze vinden plaats op donderdag 6 oktober:

  • 12.00-12.30 uur - Webinar ‘National monitor nursing quality: where do we stand?'
    Onderzoeker Catharina van Oostveen vertelt over de FD Tool: een tool waarmee ziekenhuizen en umc’s inzicht krijgen in de effecten van de gedifferentieerde inzet van verpleegkundigen. Zo’n 20 ziekenhuizen maken al gebruik van de FD Tool. Wat zijn de mogelijkheden van deze tool voor het monitoren van kwaliteit van verpleegkundige zorg? Wat levert het op en wat (nog) niet? Dat zijn vraagstukken die voorbijkomen tijdens dit webinar.
  • 15.45-16.30 – Rondetafelgesprek ‘Quantifying nurse differentiation: towards a more inclusive approach of accounting practices’
    Onderzoeker Martijn Felder gaat met zijn rondetafelgenoten in discussie over het gebruik van instrumenten voor het meten van effecten van gedifferentieerd werk. Welke inzichten leveren zulke instrumenten op? Wat zijn de mogelijkheden én uitdagingen voor en in het dagelijks werk van verpleegkundigen?

Virtuele informatiestand

Bezoek op het congresplatform ook de virtuele informatiestand van RN2Blend. Hier vind je informatie over het onderzoeksprogramma en links naar publicaties en andere producten van RN2Blend. 

Win kaarten

RN2Blend geeft een aantal kaarten weg voor het congres. Wil jij kaarten winnen? Mail naar info@rn2blend.nl en vertel waarom jij graag het congres wil bezoeken. Op maandag 26 september ontvangen de winnaars een bericht.

Meer weten over RN2Blend? Bekijk de video.