Doe jij mee aan onderzoek naar het combineren van klinisch en academisch verpleegkundig werk?

Ben jij verpleegkundig specialist of academisch opgeleide verpleegkundige (in opleiding) en combineer je academisch werk met de (poli)klinische zorgpraktijk? Dan ben jij de persoon die we zoeken om deel te nemen aan dit onderzoek!

Met dit onderzoek willen we meer inzicht krijgen in de rol, positie en carrièremogelijkheden van verpleegkundig onderzoekers die klinisch en academisch werk combineren - al dan niet in een combifunctie - in Nederlandse ziekenhuizen. 
Deel je waardevolle inzichten en draag bij aan het verstevigen van de rol, functie en positie van deze verpleegkundigen in de (poli)klinische zorgpraktijk! De vragenlijst duurt slechts 15-20 minuten en is in te vullen op je computer, tablet of telefoon.

Deze vragenlijst maakt deel uit van het onderzoeksproject 'Building A BRIDGE', uitgevoerd in samenwerking met prof. dr. Hester Vermeulen, dr. Catharina van Oostveen en dr. Maud Heinen. 
Zie voor de projectomschrijving de website van ZonMw.

Met het invullen van de survey stem je in met het gebruik en het bewaren van de door jou ingevulde gegevens voor het onderzoek volgens de Gedragscode voor Gezondheidsonderzoek. De gegevens die we verwerken zijn niet herleidbaar naar individuele personen.

Bij vragen kun je contact opnemen met Suzan Henderikx via suzan.henderikx@mmc.nl.

Ga hier direct naar het onderzoek.

Bedankt voor jouw bijdrage!