Al aangemeld? Kom naar meet & greets met Marieke Schuurmans en Hester Vermeulen

Verpleegkundigen, neem het voortouw in de transformatie van de zorg en je vak. Wil jij over deze oproep in gesprek met RN2Blend-voorzitter Hester Vermeulen en Marieke Schuurmans, hoogleraar Verplegingswetenschap en Chief Healthcare Organization bij de NZa? Meld je dan aan voor meet & greets op 26 januari of 31 januari van 16:00 tot 17:00. 

Wie is de verpleegkundige?

Marieke Schuurmans en Hester VermeulenTijdens de bijeenkomst tonen we eerst de presentatie die Schuurmans samen met Vermeulen gaf. Daarin gaan ze onder meer in op de vraag: wie is de verpleegkundige? Schuurmans: "Je hoort vaak: écht verpleegkundig werk is de zorg in interactie met de patiënt. Maar daarmee verarmen we ons vak. We doen veel meer dan dat." Daarnaast roept ze op om met elkaar in gesprek te gaan. Waaruit bestaat ons werk en met wie doen we dat? En: waar willen we naartoe?” 

Meld je aan!

Ben jij verpleegkundige en wil je in gesprek met Schuurmans en Vermeulen over thema’s die het vak aangaan? Meld je dan nu aan voor digitale meet & greets met de hoogleraren. Per meet & greet is er plek voor 25 personen, vol = vol.

Meer informatie

Heb je een vraag? Mail naar info@rn2blend.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het RN2Blend-nieuws maximaal 1 keer per week in je mailbox.

Schrijf je in